Акция апреля - Skeyndor дарит скидку -17% на средства домашнего ухода Aquatherm Line!< /p>

Ваші права

У зв’язку з обробкою Ваших Персональних даних, Ви маєте усі права, якими наділяється суб’єкт персональних даних чинним законодавством України, зокрема, ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних». Зокрема, Ви маєте право:

1) вимагати доступ до Ваших Персональних даних, які обробляє для зазначеної вище мети;

2) знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх Персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим особам, крім випадків, встановлених законом;

3) отримувати інформацію про умови надання доступу до Персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються Ваші Персональні дані, та отримувати доступ до відповідних договорів, на основі яких здійснюється така передача;

4) отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються Ваші Персональні дані, а також отримувати зміст таких Персональних даних;

5) пред’являти вмотивовану вимогу володільцю Персональних даних із запереченням проти обробки своїх Персональних даних та щодо припинення обробки Персональних даних;

6) на захист своїх Персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

7) вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх Персональних даних під час надання згоди;

8) знати механізм автоматичної обробки Персональних даних;

9) на захист від автоматизованого рішення, яке матиме для Вас правові наслідки;

10) отримувати підтвердження щодо знищення Персональних даних у випадку закінчення строку, на який було надано згоду щодо їх обробки, а також у випадку звернення із вимогою щодо видалення Персональних даних, які підлягали обробці;

11) вимагати передачі Персональних даних, які підлягають обробці, у визначеному обсязі. Крім того, Ви маєте право пред'являти вмотивовану вимогу до будь-якого розпорядника Ваших персональних даних, якому відповідні дані були передані, щодо зміни або знищення своїх Персональних даних, якщо, на Вашу думку, такі дані обробляються незаконно чи є недостовірними . Ви також маєте право в будь-який час відкликати свою згоду, надану на обробку Ваших Персональних даних. Якщо Ви відкличете свою згоду, ТОВ «ЄВРО ЕСТЕТ ГРУП» продовжуватиме обробку Ваших Персональних даних, виключно в межах та обсязі, які є мінімально необхідними для забезпечення захисту законного інтересу ТОВ «ЄВРО ЕСТЕТ ГРУП», з урахуванням обмежень, встановлених чинним законодавством України. Якщо у Вас виникли запитання Якщо у Вас виникли будь-які запитання або проблеми стосовно обробки Ваших Персональних даних, просимо звертатися до нас за наступними контактами Поштова адреса : м. Київ, 03022, вулиця Козацька, 120/4, корпус Ж, 2й поверх, info@euroestetgroup.com.ua. Ви також маєте право, якщо Ви побажаєте, подати скаргу щодо обробки Ваших Персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду, а також застосовувати інші засоби правового захисту, передбачені чинним законодавством України, в разі, якщо Ви вважаєте, що Ваші права на захист персональних даних були порушені під час обробки Ваших персональних даних з метою розкриття інформації про передачу цінностей.